dimecres, 17 de juny del 2015

QUATRE DELS 11 REGIDORS DE SANT ADRIÀ DE BESÒS DEIXEN EL PSC

Les regidores que han deixat el partit, entre les que figura l'exprimera tinent d'alcalde, marxen a MES i mantenen l'acta de regidor.

Arnau Caparrós Sant Adrià del Besós

Quatre dels 11 regidors del PSC de Sant Adrià de Besòs han abandonat el PSC per unir-se al Moviment d'Esquerres (MES), el partit que lidera Jordi Martí i que van crear fa unes setmanes els exdirigents socialistes del que va ser el sector catalanista . Les quatre regidores, mantenen la seva acta de regidor fins a les eleccions del proper 24 de maig.

Entre les quatre regidores que s'han donat de baixa del partit hi ha Isabel Marcuello, fins fa uns dies primera tinent d'alcalde de l'Ajuntament. Marcuello estava cridada a ser el relleu del veterà alcalde de Sant Adrià Jesús Maria Canga, quan aquest va renunciar a meitat del seu mandat, al juny de 2013 i després d'ocupar el càrrec durant 17 anys. No obstant això, l'executiva local va optar per la persona de Joan Callau, que llavors era tercer tinent d'alcalde.

Al juny de 2014 el PSC de Sant Adrià hauria d'haver celebrat primàries per elegir el seu candidat a l'alcaldia i Marcuello va anunciar la seva intenció de presentar-se, encara que va renunciar a última hora per considerar que es tractaven d'unes eleccions "confuses".

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada