dimecres, 17 de juny del 2015

EL SANGRA NO PASSA DE L'EMPAT CONTRA EL FIGUERES

Era la situació idònia perquè l´equip de Sant Adrià es retrobés de nou amb la victòria però no va ser així.

Sergio Ramos Guerrero

El Ruiz Casado presentava una de les seves millors versions i tot semblava que el partit podria decantar-se per part de l´equip local. Tot i així, tot just començar, el Figueres s´avançà al marcador ben d´hora, cosa que va fer que el Sangra anés a contrapeu tot el partit. Poc després i amb els ànims de l´afició, el Sangra va empatar el partit, gol que va perdurar fins a la mitja part. Ja a la segona meitat, va colpejar de nou el Figueres fent així pujar l´1-2 al marcador. Però de nou el Sangra va seguir amb el seu futbol i va empatar el partit a falta de 25 minuts pel final, resultat que no es va moure més durant la resta del partit a causa de la mala sort de l´equip de Sant Adrià que va veure com li anul·laven un gol completament legal i fallava un penal a falta de 5 minuts per finalitzar el partit.
Amb aquest resultat, el Sangra es col·loca segon, darrere del Mercantil però amb els mateixos punts a falta de 4 partits per finalitzar la competició.