dilluns, 10 de febrer del 2020

LES CONVIVÈNCIES DEL JADEM

Ubicació: Carrer de Sant Pere, 9, 11, 08930 Sant Adrià de Besòs, Barcelona, Espanya
Destí Valladolid.

Cada any, els joves que cursin 4t ESO ,que tinguin més de 16 anys o que siguin exalumnes als grups Amor de Déu,poden participar en una gran convivència amb molta gent de tota Espanya.

Sempre es fa en un col·legi diferent de tota la congregació Amor de Déu del país on fan moltes activitats.Aquest any es farà al col·legi de Valladolid amb data del 20 al 22 de març.El JADEM és un gran festival on la protagonista és la música. Cada col·legi ha de presentar una cançó grupal que parli de valors com l'amistat,la solidaritat,etc... amb una petita coreografia i acompanyament instrumental per fer una gran actuació.
Però abans,els participants s'han de preparar. A Barcelona,els dos col·legis Amor de Dés ,el nostre i el del Turó de la Peira,també faran convivències. Els dies 7 i 8 de febrer al col·legi del Turó. Per preparar i assajar la cançó que interpretaran per escollir la dessuadora que portaran per a l'actuació. I així, d'aquesta manera també es podran conèixer millor.
El dia 20 de març sortiran de Barcelona cap a Valladolid en un llarg viatge amb autocar. I estaran junts tot el cap de setmana. El dia 21 serà el festival musical, i el dia 22 tornaran tots cap a casa.

Cada any hi ha més gent involucrada en el JADEM, on l'objectiu es conèixer gent, passar-ho bé i gaudir molt. Estem segurs que això es complirà i serà genial.















Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada