dilluns, 10 de febrer del 2020

EL FITKID

Ubicació: Carrer de Sant Pere, 9, 11, 08930 Sant Adrià de Besòs, Barcelona, Espanya

Diferents formes de viure l'esport.

Existeix un esport que no és tan conegut a nivell social però marca molt les persones que ho practiquen a nivell sentimental. Aquest esport és el FitKid.

El FitKid és un esport que combina el ball i l'acrobàcia en una mateixa coreografia. En aquest esport es fan campionats.
Assisteixen molts clubs amb balls individuals, en parella, grups i equips, i això ho organitza la federació de FitKid. Pròximament. al Febrer, es farà el primer campionat d'aquest any 2020, els dies 27 i 28.

Aquest campionat s'especialitza només en balls individuals i hi ha quatre modalitats de ball. Aquestes modalitats són: FitKid, fantasia. Hip-Hop i "dance show".
FitKid és ball amb acrobàcia; fantasia són balls representant històries reals o fantàstiques i es poden utilitzar materials per fer-ho més realista. A Hip-Hop es fan coreografies de "popping", "locking"...
I finalment, "dance show" és contemporani.

Davant d'aquestes actuacions hi ha un jurat que escull els tres guanyadors. A cada categoria, els jutges canvien i posen nous especialistes. Però, sens dubte, aquest esport és una eina per socialitzar.

En conclusió, si t'agrada el ball i fer amics, prova al món de FitKid.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada