dimecres, 17 de juny del 2015

EL MHIC PARTICIPA EN LA NIT DELS MUSEUS 2015

El Museu d’Història de la Immigració de Catalunya (MHIC) va participar per primera vegada en la Nit dels Museus del passat dissabte 16 de maig.


Arnold Rodriguez Jiménez
 

El Museu d’Història de la Immigració de Catalunya (MHIC) va participar per primera vegada en la Nit dels Museus del passat dissabte 16 de maig. L’equipament va ser obert durant les 19h i la 1h del matí. Durant tot aquest període es va poder gaudir de una actuació de música ètnica i posteriorment de dues sessions de curtmetratges que van començar a les nou i van finalitzar ben entrada les onze, a més d’un magnífic mercat de productes fets a mà.
Si ens endinsem en la història del MHIC, direm que és un espai destinat a la reflexió i difusió sobre les migracions i de la seva història podem dir que va obrir les portes al públic l’any 2004, en aquests 10 anys l’Ajuntament hi ha consolidat un espai expositiu permanent que ofereix als visitants una visió de les migracions humanes des de la prehistòria fins al segle XXI. El Museu d’Història de la Inmigració de Catalunya organitza també activitats relacionades amb la temàtica migratòria i el diàleg intercultural durant tot l’any.
 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada