dimecres, 17 de juny del 2015

UNA FANTÀSTICA DIADA DE SANT JORDI A L’AMOR DE DÉU



El passat dia 23 d’abril, els alumnes i professors de la nostra escola van poder gaudir d’un inoblidable Sant Jordi. Roses, llibres, premis..., i molta alegria!



Tania Álvarez López



El dijous de la setmana passada, el 23, va ser el Dia Internacional del Llibre, i la diada de Sant Jordi, celebrada a Catalunya. És un dia en el qual commemorem el patró de Catalunya i és típic donar una rosa a les noies i un llibre als nois. També cal parlar de la Llegenda de Sant Jordi i el drac, una història que sempre deixa bocabadats als més petits.
Els alumnes de l’ESO van fer una gimcana: els de primer i segon, a les Rambles de Poblenou, i els de tercer i quart, a les Rambles de Barcelona. Van poder caminar entre estands de llibres  i parades de roses, i van poder sentir de ben a prop l’esperit de la diada de Sant Jordi.  Mentrestant, a l’escola, alguns professors s’encarregaven d’una paradeta de Sant Jordi.
A la tarda, l’alegria va continuar amb els premis dels Jocs Florals i de Narrativa. En aquesta edició dels premis, en els cursos de l’ESO, van ser guardonats: Sofía Cárdenas Linares, Valle Ruiz Fernández, Rubén Vico Sánchez, Marina Escobar Secilla, Alejo de Urrengoechea Cantavenera, Marta Ribota Aguado, Esther Ferrín García i Valeria Navas López. Moltes felicitats a tots, en especial a la Sofía i a la Valle que van guanyar dos premis cadascuna.
Gràcies a la col·laboració de tota l’escola ha sigut possible celebrar aquesta feliç diada de Sant Jordi.

 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada