dimecres, 17 de juny del 2015

ELS ALUMNES DE 4t d’ESO COMENCEN A PREPARAR L'ÚLTIM ANY A L'ESCOLA

Com cada any, els alumnes de 4t d’ESO de l’escola Amor de Déu organitzen la seva pròpia graduació, a la qual assistiran tots els professors que han col·laborat al llarg dels seus quatre anys fent Educació Secundària Obligatòria.

Sara Calvente Pariente

Cadascun de nosaltres ens hem separat per grups, i així poder repartir-nos la feina entre tots. Per començar, la primera decisió presa ha sigut la de posar un mínim de 5 euros per aconseguir totes les propostes que es tenen en ment, és a dir, poder tenir la graduació que els alumnes desitgem.
Aquesta “festa” que preparem els alumnes amb l’ajuda dels nostres tutors i d’altres professors esta previst celebrar-la el 12 de juny. Podran assistir els familiars i amics de les persones que formen part d’aquest curs. Tots esperem que surti el millor possible, i l’esperem amb moltes ganes.
La meva opinió sobre aquesta noticia és molt optimista, és a dir, crec que es podrà aconseguir allò que volem, per fer-ho l’últim dia més especial a l’escola, amb la resta de companys i mestres que han sigut a costat nostre durant uns quants anys d’aprenentatge. 



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada