dimecres, 28 de gener del 2015

JA ESTAN PENJADES LES BASES DELS NOSTRES CONCURSOS LITERARIS

Recentment, s’han penjat els fulls amb les bases dels concursos del Jocs Florals i de Narrativa. Us invitem a donar-hi un cop d’ull i a començar a deixar anar la vostra creativitat i imaginació perquè escrigueu relats i poemes que deixi bocabadat al jurat.

Tania Álvarez López



Com cada any, el nostre col·legi prepararà el Concurs de Narrativa i el Concurs de Jocs Florals. Les bases dels concursos s’han anat penjat al llarg de la setmana a les aules. Els alumnes de Primària i els de l’ESO escriuran els seus poemes en els Jocs Florals, però només els de l’ESO comptaran, a més, amb la possibilitat d’escriure un text narratiu lliure pel Concurs de Narrativa.

Recordem que els Jocs Florals són un certamen literari que va començar a l’Edat Mitjana, on es reunien poetes i trobadors. Es va acabar perdent aquesta tradició, no obstant això, la Renaixença catalana els va recuperar de l’oblit. Nosaltres fem aquest concurs respectant la temàtica tradicional: els poemes han de ser d’amor, fe o pàtria.

Com les bases ja estan penjades, us animem a començar a pensar què escriure, sobretot als alumnes de 4t d’ESO, ja que aquest és el nostre últim curs a l’escola.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada