dimecres, 28 de gener del 2015

EL RIU BESÒS I ELS INEXPLICABLES ATACS A GOSSOS

Al riu Besòs ja s’han produït altres atacs contra els animals del mateix, sobretot cap els gossos que hi van a passejar, però ara s’ha produït un de nou.
Paula Serrano Hurtado

Al nostre riu més d’un cop algun gos ha resultat enverinat per persones que dediquen el seu temps a posar-hi verins entre les canyes perquè quan algun gos se l’emporti a la boca passi un dels pitjor moments de la seva vida o que mori agònicament.

Però últimament aquestes persones estan duent a terme una nova tècnica per fer mal a les nostres mascotes. Consisteix a agafar boles de carn i introduir-hi tot tipus de claus i objectes punxeguts, posant en perill els nostres animals domèstics i, a més, els altres animals que hi viuen al riu com poden ser els conills que s’amaguen als matolls o les diferents espècies d’ocells que hi trobem.

Hi ha molts casos als nostres barris de gossos que per culpa dels verins, si no han mort, el seu fetge ha quedat tocat i acaben necessitant medicació o si es molt greu el sacrifici.

Si prenen un verí sense pensar-ho massa, una bola de carn no trigarà en ser al seu estòmac fent que els claus s’enfonsin en la boca, la gola i l’estòmac del gos, provocant-li possibles hemorràgies internes.

No es sap qui poden ser aquestes persones que dediquen el seu temps a posar verí i voles de carn amb claus al riu besòs per matar, ferir i emmalaltir les nostres mascotes, però aconsellem que mentre aquestes persones no siguin identificades i castigades pels seus atacs a la fauna del nostres riu, vigilin de no deixar els seus animals de companyia sense la corretja i si ho fan vigilin que no s’acostin massa a les canyes ni als matolls.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada