dimecres, 28 de gener del 2015

EL SANT GABRIEL CONTINUA A LA PART ALTA

El Cadet A del Sant Gabriel continua pel bon camí i aconsegueix una nova victòria contra el Mollet en un partit complicat per a l’equip de Sant Adrià.
Sergio Ramos Guerrero

El Cadet A del Sant Gabriel s’imposa al Mollet en el Mpal. Germans Gonzalvo en un partit dominat de principi a fi per un Sangra que no vol marxar de les primeres posicions de la lliga.

Els jugadors adrianencs han demostrat que saben gestionar els nervis i han estat realment superiors davant d’un desconegut Mollet. Només la mala punteria dels blaus ha permès al conjunt molletà de tancar el partit sense rebre una golejada escandalosa.

Els primers minuts de partit, el Sangra s’ha adelantat al marcador gràcies a un bon gol de cap de Fran després un llançament de córner. De seguida, el Mollet va voler refer-se però la contundència del Sant Gabriel i les aturades del seu porter van evitar l’empat. Ja a la segona part, i en una molt bona jugada d’estratègia, el Mollet ha fet pujar l´1-1 al marcador, però pocs minuts després, en una jugada embolicada, Xavi va marcar l´1-2 definitiu que permet al Sant Gabriel de posar-se a només sis punts del líder, el Vilassar, amb dos partit menys.