dijous, 6 de febrer del 2014

PARTIT LLUITAT

Partit travat , tibant i amb molts nervis entre dos equips similars amb necessitat de victòries i amb un mal arbitratge que no va ajudar gens a relaxar el partit.

Des de l' inici , el Mollet va imposar la seva força davant un UBSA que acusava les baixes dels seus homes més grans . En el segon quart , malgrat tot, els adrianencs van sobreposar-se a l'ataqui rival i es va permetre avançar-se al descans, 33 a 35.

La tercera cambra també va ser per l’ UBSA que , sense acabar de fer un bon joc , aconseguia frenar al rival i explotar al màxim les seves opcions d'atac , 45 a 53 . A l'última cambra , l ‘UBSA va arribar amb els seus jugadors alts molt carregats de faltes i van començar a ser expulsats . Quan mancaven set minuts i amb deu punts d'avantatge , l’ UBSA va començar a patir i el Mollet , amb un parcial de 10 a 0 , es posava per davant en el marcador . Però aquí el cadet 1 va tirar de casta i va ser capaç de jugar amb serenitat i aprofitar el bonus del rival per sumar punts i estrènyer les dents en defensa, per acabar guanyant el partit.