dijous, 6 de febrer del 2014

40 MINUTS D' INFART

Important victòria del Sènior A contra un rival directe recuperant a més l’avantatge de punts.

El Sènior A va començar la segona volta guanyant un partit vital per escalar posicions a la taula. L’equip va sortir intens tant en defensa com en atac, que va permetre tenir les primeres diferències en el marcador (25-13) en el primer quart.
En el segon quart es va veure la millor versió de l’equip on ràpides transicions, una bona defensa i l’encert en atac van permetre aconseguir el màxim avantatge en el marcador (37-20). Encara Sant Fruitos va reaccionar i amb un parcial de 6-0 es van anar al descans amb (44-33).

En el tercer quart, van saber mantenir controlat el partit sense tancar i on les diferències es van mantenir entre els 9, 10 punts, però amb la sensació que el partit estava obert.

L’últim quart, on Sant Fruitos va saber igualar el partit i l’ UBSA semblava perdut i sense recursos, es va arribar a empatar el partit a 59 i fins al final la igualtat i l’emoció es van mantenir.
Últim quart d’infart en què no només es guanya el partit sinó que a més van mantenir la diferencia de punts.