dijous, 6 de febrer del 2014

L' UB LLEFIÀ GUANYA CONTRA EL VILASSAR DE DALT AMB UNA SORPRENENT PUNTUACIÓ

L'equip de bàsquet Llefià va demostrar que quan vol pot sorprendre'ns amb un gran partit que ens va mostrar el més gran de cadascun dels seus jugadors.

L'equip de categoria junior del Llefià jugava en el camp de Vilassar de Dalt, que era un equip que estava entre els quatre primers, així que no seria un partit fàcil per a ells. Abans de començar el partit es preparaven escalfant en el camp uns 15 minuts. L'escalfament era bàsic: simplement es coordinaven per córrer des de la línia de fons fins a mig camp, a continuació es posaven a estirar els músculs per no tenir lesions.

Després de tot això, abans de començar el partit, van parlar amb l'entrenador per coordinar amb quines jugades i estratègies començarien jugant.


El partit va començar sense emoció, però a meitat de la primera cambra, es van posar les piles. L'equip del Llefià estava perdent amb una diferència de cinc amb el marcador a 30-25. Van veure que no seria fàcil, així que es van posar a practicar totes les jugades que havien practicat als entrenaments de la setmana abans del partit.

A la meitat del partit estaven a 80-75, perdent de cinc. Després del tercer quart, gairebé a finals del quart, estaven amb el marcador a 100-98, perdent de dos. El partit semblava perdut i, de sobte, un jugador va marcar un triple que va sorprendre els espectadors. Finalment, el marcador va quedar 100-101, guanyant d'un i deixant l'equip guanyador.




Mario Bravo

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada