dijous, 6 de febrer del 2014

DOS MORTS I 23 FERITS A UN INCENDI

Els bombers van desallotjar més de 200 persones. Una quarantena de veïns no van poder tornar a casa per culpa dels danys ocasionats a l'edifici.


Dues persones van morir i 23 més van resultar ferides o intoxicades en un incendi el dia 17 del mes passat a la matinada ,en un edifici de set plantes de Sant Adrià de Besòs que va obligar a desallotjar més de 200 persones.

L'avís d'incendi es va rebre de l'edifici, situat al número 18 de la carretera de Mataró de Sant Adrià.


El foc va començar al tercer pis, on vivia una anciana que segons els seus veïns tenia el síndrome de Diògenes. El foc es va propagar per les escales fins arribar a un domicili del setè pis. Els bombers van descartar una explosió de gas.


La primera de les víctimes mortals la van trobar a la setena planta. Es tractava d'un home de 73 anys que va morir com a conseqüència de la inhalació de fum. L'altra víctima mortal, una dona d'edat avançada amb dificultats de mobilitat, la van localitzar al sisè pis. I la dona, propietària del pis on va començar el foc, tenia nombroses cremades a la cara i les mans i va ser traslladada a l'hospital.


Els dos edificis continus també van ser desallotjats per prevenció, però aquests van poder tornar a casa un cop sufocat l'accident, cosa que els propietaris dels habitatges de l'edifici cremat no van poder fer; molts es van anar a casa de familiars ,però 28 persones no tenien on anar i van ser reallotjades per l'Ajuntament.




AIDA NAVARRO YELO

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada