dimecres, 23 de gener del 2019

els deures i exàmens



ELS DEURES I EXÀMENS ENS ANGOIXEN

ELS DEURES I EXTRAESCOLARS ENS ANGOIXEN, NO ENS DEIXEN TEMPS

El principal problema de l’ESO és la seva dificultat, però els alumnes de 4t A adverteixen que, si es combina amb la quantitat de deures que reben, és excessiu.

Recentment el grup s’ha queixat a la tutora que es deures i els exàmens consumeixen el temps de lleure, però la professora no s’ha deixat convèncer:”Us heu d’adaptar als horaris i heu de donar més de vosaltres, els vostres pares també arriben a casa de fer horaris més llargs que els vostres per fer més feina a casa”. L’alumnat ha seguit incansable, presentant també el problema de les extraescolars, que són incombinables amb l’horari que es presenta, elimina el poc temps lliure que queda després del col.legi.

Les propostes dels alumnes han passat des de la possibilitat de disminuir la quantitat de deures fins al canvi d’horaris, ja que des de que se surt de l’escola s’ha d’administrar el temps fins a les set per fer deures i, arribada aquella hora, s’ha fet tard per quedar o fer coses interessants. Si poséssim en pràctica la proposta de la professora d’estudiar una hora les matèries amb la data de control, i tenint en compte que 20 minuts és el temps màxim que es recomana abans de fer una pausa de cinc minuts, llavors no ens deixa pràcticament temps per fer deures.

Finalment, la professora va decidir el.ludir el tema per avançar en la programació de l’hora de tutoria. Tot i això, no sabem si els altres cursos s’han queixat als professors, però és del tot evident que es deuen començar a sentir agobiats veient que aquest se’ls presenta com el curs més desafiant i complicat de tota la secundària amb la combinació de deures i la vertiginosa velocitat d’avançar en algunes matèries.

https://ep01.epimg.net/cultura/imagenes/2018/08/15/babelia/1534351691_997591_1534352892_noticia_normal.jpg





Oriol Francisco

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada