dilluns, 22 de gener del 2018

VIATGE DE FI DE CURS


La Segona setmana de maig (del 7 a 11 de maig) els estudiants de 4t ESO del col·legi ''Amor de Déu'' aniran al viatge de fi de curs. Els estudiants han triat l’opció de viatjar a Itàlia. Visitaran cinc ciutats diferents, entre elles : Florència, Venècia i Pisa. Allà veuran la galeria de l'Acadèmia de Florència, la torre de Pisa, etc. El viatge és en mitja pensió, inclou l’hotel , els bitllets d’avió, les visites…





Pregunta & Resposta
P: Què visitaran els estudiants de 4t ESO?
R: Visitaran l´Acadèmia de Florència, la torre de Pisa, viatjaran en gòndoles a Venècia…
P: En quin transport viatjaran des de Barcelona?
R:En avió. Però, de moment, no sabem amb quina companyia. Per Itàlia es desplaçaran en autocar.



Acadèmia de Florència

La Galeria de l'Acadèmia és un dels museus bàsics de Florència, dedicat a escultura i pintura i on es troba el famós David de Miguel Angel.


Torre de Pisa

La torre de Pisa o torre inclinada de Pisa és la torre campanar de la catedral, situada a la Plaça del Duomo de Pisa, a la ciutat del mateix nom, municipi de la regió italiana de la Toscana i capital de la província homònima.



Gòndoles

La gòndola és una embarcació de rems tradicional de Venècia. Té 11 metres de llarg. Les gòndoles van ser, durant segles, el principal mitjà de transport de Venècia i encara tenen un paper important, ja que serveixen com a transbordament des del mar cap als canals principals.



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada